Hotel

Na verschillende jaren het Pandhotel, Kasteel de Spycker en Hotel de Orangerie uit te baten, bleven we zoeken naar een nieuwe opportuniteit in het hotelwezen om onze passie voor de “kunst van het ontvangen van gasten” nieuw leven in te blazen. Deze is sedert 2 juni 2015 op onze weg gekomen en het is een waar genoegen om u onze nieuwste uitdaging voor te stellen : Hotel Van Cleef .

Het hotel wordt gerund als een privé residentie en is exclusief toegankelijk voor de gasten van het hotel. Het is voor ons uitermate belangrijk dat al onze tijd kan gebruikt worden om deze individuele gast van dienst te zijn. Bovendien heeft dit het voordeel dat er in het hotel, niettegenstaande de drukte van onze toeristische stad, altijd een rustige sfeer hangt waar men kan relaxen, lezen, eten, slapen en ….. zich thuis voelen.

We zijn zeer trots dat het hotel werd verkozen tot “Best Hotel Concept” op de uitreiking van de “Belgian Hospitality Awards”.

We staan steeds ter beschikking voor eventuele verder inlichtingen en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Hotel Van Cleef.

Met vriendelijke groeten,

 

Frederik , Pascale en Arnaud Vanhaecke